Nusret’in Bebek şubesi mühürlendi

Ünlülerin ve sosyetenin et lokantası olarak nam salan Nusret, Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

Nusret’in Bebek şubesi mühürlendi

Bebek sahilinde bulunan, kısa sürede sosyal medyadaki tuz serpme hareketiyle dünya çapında ün kazanan, ünlülerin ve sosyetenin et lokantası olarak nam salan Nusret, Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

Bebek’te, yaklaşık bir yıldır hizmet veren restoran Nusret’in kapısına mühür vurulmasına dair Beşiktaş Belediyesi “Beşiktaş Bebek Mahallesi Cevatpaşa Caddesi, No 69’da içkili restaurant olarak hizmet veren ünlü işletmeci Nusret’in mekânının bu sabah ruhsatı olmadığı tespit edilerek işletme; elektrik, doğalgaz ve su tedbirleri emniyete alındıktan sonra zabıta ekipleri tarafından mühürlendi” açıklamasını yaptı.

1 yıldır ruhsatsız nasıl çalıştırıldığı sorusu bir yana, Beşiktaş Belediyesi’nin açıklamasına rağmen restoranın önüne “Sizin için yenileniyoruz” yazan bir pankart asıldığı görüldü.

Restoranda çalışan görevliler ise durumun geçici bir tadilat işlemi olduğunu belirterek “Yaklaşık bir yıldır burada hizmet veriyoruz. Kışa hazırlık yapmak için tadilata başladık. Mühürlenme söz konusu değildir. Restoran tüm izinler alınarak açılmıştır” iddiasında bulundu.