Nurettin Yıldız zihniyeti, Maraş İl Milli Eğitim Müdürü oldu!

Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız'ın kitaplarını okullarda çocuklara dağıtan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz "ödüllendirilerek" İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirildi.

Nurettin Yıldız zihniyeti, Maraş İl Milli Eğitim Müdürü oldu!

“Kadınlar dayak yiyorsa şükretsin”, “6 yaşında çocukla evlenilebilir” gibi skandal “fetva”larıyla bilinen gerici Nurettin Yıldız’ın kitaplarını öğrencilere dağıtan Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın, geçtiğimiz ay Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı ortaya çıktı.

‘Arş’ın Gölgesindeki Genç’ ve ‘Hayat Rehberi Sohbetleri’ kitaplarını okullarda çocuklara dağıtmasının ardından büyük tepki çeken Yılmaz, Twitter hesabından Yıldız’a sahip çıkarak, “Şeytan bu kez profesörlerini devreye soktu. Ömrünü İslam’a hizmete adamış Nurettin Yıldız Hocamızı itibarsızlaştırmak için çırpınıp durmaktalar. Altın paslanmaz. Altına çamur atmakla kıymeti düşmez. Hak gelecek ve batıl yok olacak. Bize düşen Allah için çok ama çok çalışmaktır” paylaşımında bulunmuştu.

Tüm tepkilere rağmen görevden alınmayan Yılmaz’ın görevinde kalması şöyle dursun ödüllendirildiği ortaya çıktı. Buna göre 2014 yılından beri Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Cemal Yıldız, Kasım ayı itibariyle Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.