NRA'dan gazetecilere tehdit

NRA'dan gazetecilere tehdit: Süreniz doluyor

NRA'dan gazetecilere tehdit

ABD’nin Florida eyaletinde 17 kişinin öldüğü lise katliamının ardından tepkilerin odağındaki Ulusal Tüfek Derneği (NRA), gazetecilere yönelik tehditvari mesajlar içeren bir video yayımladı.NRATV’nin Twitter hesabından yüklenen videoda gergin bir müzik eşliğinde, yanında bir kum saati bulunan siyah kıyafetler içindeki sözcü Dana Loesch görülüyor.
Daha önce de NRA’nın tartışma yaratan videolarında boy gösteren ve özellikle sol kanattaki medya kuruluşlarını hedef tahtasına koyan Loesch şu ifadeleri kullandı:

“Yalanlardan, yalancı sofuluktan, kibirden, nefretten, adilikten ve yalan haberlerden bıktık. Sizin ABD’deki bireysel özgürlüğü ve seçmenleri baltalamanızla işimiz bitti. Medyanın yalan söyleyen tüm mensuplarına, tüm Hollywood sahtekarlarına, ifade özgürlüklerini bayrağımızın temsil ettiklerini baltalamak ve değiştirmek için kullanan rol model atletlere, kişisel güçlerinin küçük bir kısmını kaybetmektense ABD’nin yanmasını izlemeyi tercih edecek siyasilere, sadece kendi fikirlerinin önemli olduğunu düşünen gece yarısı iletilerine, particilik yapıp dürüst gazeteciliği lekeleyenlere, CNN, Washington Post ve New York Times’a propaganda ve önyargılarını getirenlere diyoruz ki süreniz doldu. Saatiniz dolmaya başlıyor.”

Loesch sözlerini sonlandırdıktan sonra yanındaki kum saatini çevirip süreyi başlattı.