Müslüm Gündüz: Bu memleketten ya kemalistler gidecek ya biz

Gerici Müslüm Gündüz, katıldığı televizyon programında AKP'den aldığı cesaretle tehditkar ifadeler kullandı.

Müslüm Gündüz: Bu memleketten ya kemalistler gidecek ya biz

Aczmendi tarikatının lideri Müslüm Gündüz, AKP’nin yayın organı Akit’in televizyonuna çıktı. Gündüz, “Bu memleketten ya kemalistler gidecek ya biz gideceğiz” dedi.

Akit TV’de “Derin Kutu” programına konuk edilen Gündüz, program sunucusunun alaylı bir şekilde sorduğu “Kemalistlerle aranız iyi mi hocam?” sorusuna yanıt verirken şu ifadeleri kullandı:

“Kemalistler bizi iyi biz onları iyi tanırız. Ya biz gideceğiz bu memleketten ya da onlar gidecek.”

Sunucunun araya girerek, “Aman hocam duymasınlar” demesi üzerine Gündüz bu kez, “Vallaha duysunlar bunu ilk kez söylemiyorum.  Biz varken Kemalistler burada rahat edemez. Kemalizm insan fıtratına ters. Anadolu insanının cebren ahlaksızlaştırılmasına zemin hazırlayan bir sistem. Hiç bir ahlak sistemi olmayan, insanları azdıran, anarşist yapan bir sistemdir.” yanıtını verdi.

“CHP LAĞVEDİLSİN, FETÖ GİBİ MÜEYYİDE UYGULANSIN”

Gündüz daha sonra CHP ve CHP’ye oy verenler için de “İslam dinini ortadan kaldırmak için kurulmuş bir dini harekettir Halk Partisi. Eğer ahmak değilse, Anadolu’da güzel bir söz var beni mahzur görsünler, ahmak sınıfına bir şey demiyorum. O partiye kısaca cehennem partisi diyor Anadolu” ifadelerini kullandı.

Gündüz “Halk Partisi’nin lağvedilmesi lazım. Aynen FETÖ’nin takibi gibi onların da sicillerini bir bir tutup cezai müeyyide uygulanması lazım” dedi.

Gündüz’ün programda AKP ve Erdoğan’ın tüm çalışmalarını desteklediğini, zira Erdoğan’ın “badanayla boyayla değil, temellerle uğraştığını” söylemesi de dikkat çekti.