Muhtar CHP'li başkanı vurdu, kör kurşunla MHP'li başkanın eşi de yaralandı

Çankırı'nın Ilgaz İlçesi'nde bir muhtar, CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi'yi ateş ederek yaralarken, Olay yerinde bulunan MHP'li Belediye Başkanı'nın eşi de seken kurşunla yaralandı.

Muhtar CHP'li başkanı vurdu, kör kurşunla MHP'li başkanın eşi de yaralandı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde gece yarısı meydana gelen olayda CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi ile MHP’li Belediye Başkanı Arif Çayır’ın eşi Nazhanım Çayır yaralandı.

Ilgaz – Şentepe mahallesinde bir eczane önünde ilçeye bağlı Yuvademirciler Köyü Muhtarı Cafer G. ve yanında bulunan iki kişinin gerçekleştirdiği olayda CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi göğsüne aldığı kurşunla yaralandı. Olay yerinde eşinin ilaçlarını almakta olan MHP’li Belediye Başkanı Arif Çayır’ın şoförü saldırgana müdahale edince, muhtar Cafer G’nin elindeki silah bir kez daha ateş aldı ve başkanın makam aracında oturmakta olan Başkan Çayır’ın eşi Nazhanım Çayır silahtan çıkan kurşunla yaralandı.

Saldırgan muhtar Cafer G. makam şoförü tarafından etkisiz hale getirilirken, yaralılar ilk etapta Ilgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nazhanım Çayır’ın burada yapılan ilk müdahale sonrasında Ankara’ya İbn-i Sina Hastanesi’ne sevkedilirken, Ufuk Geyikçi’nin de Ankara’ya Hacettepe Hastanesi’ne gönderildiği öğrenildi.

Olayın faili Yuvademirciler köyü muhtarı Cafer G. ve yanındaki iki kişinin sabah saatlerinde yakalandığı öğrenildi.