Muharrem İnce'nin ziyaret edeceği Başak Demirtaş'tan açıklama

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün kendisine yapacağı ziyarete ilişkin konuştu.

Muharrem İnce'nin ziyaret edeceği Başak Demirtaş'tan açıklama

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda düzenleyeceği mitingin ardından HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı ziyaret edecek.

Ziyaret öncesi konuşan Başak Demirtaş, “Sayın Erdoğan, Akşener, Perinçek ve Karamollaoğlu’na da evimin kapısı her zaman açık” dedi.

HDP’nin seçim standını ziyaret eden Başak Demirtaş, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başak Demirtaş, cezaevinde bulunan eşinin dışarıda yapılan çalışmaları merak ettiğini, kendisininde onun için seçim stantlarına giderek çalışan partilileri ziyaret ettiğini söyledi.

Eşinin siyaseten rehin alınarak cezaevine konulduğunu söyleyen Demirtaş, “Arkasından gece gündüz demeden iftiralar ve hakaretler yağdırılıyor. Yani bu eleştiriler seviyesiz ve saygısızca. Eğer ki korkmuyorsanız çıkarın o zaman o da sözünü meydanlarda size söylesin cevabını öyle versin” dedi.

“İNCE’Yİ MEMNUNİYETLE AĞIRLAYACAĞIM”

Diyarbakır’da bugün miting yapacak olan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kendisini evlerinde ziyaret edecek olmasını değerlendiren Başak Damirtaş, şunları söyledi:
“Muharrem İnce bize gelecek. Tabii memnuniyetle ağırlayacağım. Sayın Erdoğan, Akşener, Perinçek ve Karamollaoğlu gelse onlara da evimin kapısı her zaman açıktır. Bu yapılan anlamlı jest siyasetten daha ziyade insani ilişkilerin güçlenmesine hizmet ediyor.”