Muharrem İnce'den adaylık iddialarına ilişkin açıklama

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığı iddiaları hakkında konuştu.

Muharrem İnce'den adaylık iddialarına ilişkin açıklama

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterileceği iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Ses’e konuşan CHP’li İnce; “Partim beni aday yaparsa sırtımdaki teri hiç soğutmayacağım. Yorulmak bilmeyeceğim. Faşizmden, baskıdan, zulümden, adaletsizlikten; kurtuluşu kolektif bir ruhla memleketin her zerre toprağında hiçbir ayrım yapmadan gece gündüz örgütleyeceğiz.” dedi.

Kendisi aday gösterilmezse tavrı ne olur sorusunu da yanıtlayan CHP’li İnce; “Bu mücadele isimleri aşan bir mücadele. Partimin adayı kimse; Genel Başkanımız kimi aday gösteriyorsa benim de adayım odur. Sanki kendim adaymışım gibi çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

İnce partisinin Saadet Partisi, İP ve DP ile ittifakta anlaşmasına ilişkin gelişmeyle ilgili sevincini de  sosyal medya hesabından “Benim partim CHP ve rahmetli babamın partisi Demokrat Parti ile İyi Parti ve Saadet Partisi Milletvekili Seçimlerinde ittifak yapmak için anlaştılar. Babamın bugünleri görmesini isterdim.” ifadeleriyle gösterdi.

http://gazetemanifesto.com/2018/04/26/muharrem-inceden-24-saatte-180-derece-cark/