Muharrem İnce: Recep efendi seni uyarıyorum

İnce, “Recep efendi seni uyarıyorum her kuşun eti yenmez. Haddini bileceksin. Madem askerleri çok seviyordun da Kuzey Irak'ta Amerikan askerleri Türk askerlerinin kafasına çuval geçirirken neden ses çıkarmadın?” dedi

Muharrem İnce: Recep efendi seni uyarıyorum

Aydın’da düzenlenen mitingde konuşan İnce, “Recep efendi seni uyarıyorum her kuşun eti yenmez. Haddini bileceksin. Madem askerleri çok seviyordun da Kuzey Irak’ta Amerikan askerleri Türk askerlerinin kafasına çuval geçirirken neden ses çıkarmadın?” dedi.

İşte İnce’nin konuşmasından satırbaşları:

Bugün size 24 Haziran’daki seçimde en büyük rakibimi yarıştığım rakibimi açıklayacağım. Benim rakibim promter. O yazıları camdan okur ben candan.

Ben nanoteknoloji diyorum o Bay Muharrem diyor. Gel 16 yılda bu memleketin canını nasıl okudun onu tartışalım. Diploması olmayan bay ekonomist istediğin TV’de gel tartışalım.

APOLET TARTIŞMASI

İnce, “O generalin apoletlerini sökeceğim dedim. Erdoğan orada konuşurken TSK’nın kahramanlığını bayrağını söylemiyor. Muharrem İnce’ye çırak diyor. General de onu alkışlıyor. Erdoğan bana o sökeceğin apoleti Apo’ya mı takacaksın demiş. Erdoğan sen Balyoz ve Ergenekon’da söktüğün apoletleri FETÖ’ye mi taktın?” diye konuştu.

ERDOĞAN’A UYARI

Recep efendi seni uyarıyorum her kuşun eti yenmez. Haddini bileceksin. Madem askerleri çok seviyordun da Kuzey Irak’ta Amerikan askerleri Türk askerlerinin kafasına çuval geçirirken neden ses çıkarmadın? Hergün bağıran çağıran bir cumhurbaşkanı değil, gelecek vadeden bir cumhurbaşkanı olacağım.

“HA DİYE OKUNAN BİR HARF YOK”

Bu besleme TRT var ya hepimizin elektrik faturalarından pay gidiyor bunlara. Beni veriyor 5 dakika Erdoğan’ı veriyor 500 dakika. Aramızda fark var ya, aramızda bir de insanlık varkı var sen Soma’da tekmelenen madenciyi arayıp özür diledin mi? Her yerde CHP ‘ye ‘CeHaPe’ diyor. Türkçe de ‘Ha’ diye okunan bir haf yok. Diploması yok ya…

“BEN GARİBAN OLDUM, SEN NASIL ZENGİN OLDUN”

Erdoğan Büyük Orta Doğu projesinin eş başkanı. Ben büyük ve güçlü Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmak istiyorum. Erdoğan hemen hemen aynı maaşı aldık ben gariban oldum sen nasıl zengin oldun? Bana gariban diyor ama ben dünyanın en zengin insanıyım.