Muazzez Ersoy, Adnan Oktar'dan aldığı ücretle ilgili ilk kez konuştu

Şarkıcı Muazzez Ersoy, Adnan Oktar'dan aldığı ücretle ilgili ilk kez konuştu.

Muazzez Ersoy, Adnan Oktar'dan aldığı ücretle ilgili ilk kez konuştu

Adnan Oktar’ın kanalı A9’un kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan ve Oktar için ‘çok zarif bir beyefendi’ anonsu yapan Muazzez Ersoy, Oktar’dan aldığı öne sürülen ücret için açıklama yaptı.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde bir yazısında Adnan Oktar’ın gecesine katılan “ünlü” bir isimle konuştuğunu ve Muazzez Ersoy’un 150 bin TL ücret aldığını yazmıştı.

Konuyla ilgili olarak Beyaz TV‘ye konuşan Ersoy, kendisine karşı bir operasyon olduğunu öne sürerken, “Bana karşı itibarsızlaştırma çabası var. Menajerimden normal ekstra ücretim neyse onu aldım. Fazla para almış falan bilmem ne. Onu da söyleyen o gecelere katılan başka bir meslektaşım. Faiş fiyat aldığımı söyleyen sahtekar kimse bunu ona sormak lazım. Sahne programımı bitirdim çıkarken ‘İyi akşamlar’ dedim, tam çıkıyordum o kişi kalktı geldi bana sarıldı. Yani bu kendiliğinden gelişen bir durum. Dans etmedim, oynamadım, kimsenin yanağına öpücükler kondurmadım. Konser vermek için evine gitmedim. Ama konu benim üzerimden yürüyor” dedi.