Mısıroğlu'ndan yeni 'sohbet': Atatürk düşmanı olmak kolay değil, bedel ödeyeceksiniz

Gerici Mısıroğlu, 'Mustafa Kemal düşmanlığının bedelini ödediğini' belirtirken, "Bu bedeli ödemeyi göze almadan böyle Atatürk düşmanı denilmez kimseye" ifadelerini kullandı.

Mısıroğlu'ndan yeni 'sohbet': Atatürk düşmanı olmak kolay değil, bedel ödeyeceksiniz

AKP’nin sahip çıktığı Cumhuriyet düşmanı gerici tarihçi Kadir Mısıroğlu, geçirdiği ameliyatın ardından “sohbet”lerine yeniden başlayıp kışkırtıcı konuşmalarına kaldığı yerden devam etti.

‘Cumartesi Sohbetleri’ adıyla yayınlanan konuşmasında “Mustafa Kemal zannettiğiniz kadar, büyük biri değildir” diyen Mısıroğlu, ‘Mustafa Kemal düşmanlığının bedelini ödediğini’ belirtirken, “Orta mektep talebesiydim, ne söyledim bilmiyorum ama 1 hafta kovuldum. Lisede resmini yırttım, 3 gün kovuldum. Üniversite kantininde bir hudut aleyhine konuştum.” dedi.

Gerici Mısıroğlu, “Ben bu noktaya böyle anti-kemalist, herkes adımı anan, ‘O Atatürk düşmanı mı’… Bu Atatürk düşmanı olmak kolay olmadı, onu da söyleyeyim size. Çünkü o düşmanlığın bedeli ödeniyor. Bu bedeli ödemeyi göze almadan böyle Atatürk düşmanı denilmez kimseye” ifadelerini kullandı.