'Milliyet gazetesi de kesin olarak kapatılacak'

Demirören Medya Grubu'nun elinde bulunan Milliyet Gazetesi'nin de yakın bir dönemde kapatılacağı öne sürülüyor.

'Milliyet gazetesi de kesin olarak kapatılacak'

Kapatılması kararı verilişiyle birlikte dün son kez basılı olarak çıkan Vatan Gazetesi’nden sonra Demirören Medya Grubu’nun elinde bulunan Milliyet Gazetesi’nin de akıbetinin aynı olacağı öne sürüldü.

İddia, tehditkar çıkışlarıyla AKP’nin “medya komiseri” rolüne soyunan Cem Küçük’ten geldi. Küçük, kapatılan Vatan Gazetesi’nin dijital ortamda devam etmesinin de imkansız olduğunu öne sürerken, Milliyet’in de yerel seçimlerden önce veya sonra kesin olarak kapatılacağını iddia etti.

Küçük’ün yazısında o bölüm şöyle:

“Aydın Doğan döneminde her türlü problemli operasyonun merkezi olan Vatan gazetesi kapatıldı. Murat Çelik dışındaki bütün Vatan kadrosu tasfiye ediliyor. Vatan’ın dijital ortamda da devam etmesi imkânsız. Vatan ikinci bir Radikal vakasıdır. Artık tarihe karışmıştır. Zaten çıkıp çıkmadığı belli olmayan bir gazeteydi. Köşe yazarları zaten yok hükmündeydi. Kapatılması 22 Mart 2018 devriminin devamı mahiyetindedir.
Burada kesin olarak söylüyorum ki, 31 Mart 2019’un ardından hatta belki daha da önce Milliyet gazetesi de kapatılacak ama milliyet.com.tr yoluna devam edecek. Fakat yazılı basın olarak Milliyet de olmayacak”