MHP'li vekil, AKP'nin İŞKUR'daki usulsüzlüğünü açıkladı: Yandaş korunmalı

Papaz Brunson davası sürecinde, gaza gelip Iphone marka telefonunu kıran; Brunson'ın serbest bırakılmasının ardından ise 'telefonumu geri verin' diyerek gündeme gelen Enginyurt, bu kez önemli bir iddiayı dile getirdi.

MHP'li vekil, AKP'nin İŞKUR'daki usulsüzlüğünü açıkladı: Yandaş korunmalı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından AKP Ordu teşkilatının işe alımda usulsüzlük yaptığını anlattı.

Papaz Brunson davası sürecinde, gaza gelip Iphone marka telefonunu kıran; Brunson’ın serbest bırakılmasının ardından ise ‘telefonumu geri verin’ diyerek gündeme gelen Enginyurt, bu kez önemli bir iddiayı dile getirdi.

Enginyurt, İŞKUR’un işe aldığı 1250 kişinin tamamının AKP Ordu İl Teşkilatı’ndan olduğu, başka partililerin ise işe alınmadığı iddialarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Enginyurt, ‘Cumhur İttifakı’ndaki ortakları AKP için, “Ak Parti Ordu yeni il yönetimi, çok başarılı çıktı. 1250 kişi İş Kurdan işe alındı, maşallah bir tane başka partiden işe alınmadı. Doğrusu da bu zaten,31 Mart da seçim var. Yandaş, yoldaş korunmalı, başkalarına yaşama hakkı tanınmamalı ki, zafer kolay olsun. Zor be hacım, işin çok zor” serzenişinde bulundu.

O paylaşım şöyle: