MHP açıkladı: Verecekleri ilk kanun teklifi bakın ne olacak?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, meclis açıldığında gündeme getirecekleri ilk kanun tekliflerinden birinin 'af' konusunda olacağını ifade etti.

MHP açıkladı: Verecekleri ilk kanun teklifi bakın ne olacak?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, meclis açıldığında gündeme getirecekleri ilk kanun tekliflerinden birinin ‘af’ konusunda olacağını ifade etti.

MHP’nin Konya İl Başkanlığında düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, yeni dönemde mecliste yasama faaliyetlerinin daha etkin olacağını iddia ederek “Başta af olmak üzere tüm vaatlerimizi önümüzdeki süreçte gündeme getireceğiz.” dedi.

‘Gerekli hazırlığımızı yaptık’

Kalaycı af konusunda AKP ile de görüşüp olumlu bir sonuca bağlayacaklarına inandıklarını ifade ederek, “Gerekli hazırlığımızı yaptık MHP olarak. Meclis açıldığı zaman gündeme getireceğimiz ilk kanun tekliflerinden birisi olacak.” açıklamasında bulundu.

Kalaycı affın ‘toplumsal bir ihtiyaç’ olduğunu öne sürerek “geri dönülmez bir durum söz konusu. Bu konuda ben inanıyorum ki, yönetim mevkisinde bulunanlar da bu konunun farkında. Önümüzdeki süreçte bu konuda düzenleme yapılacağına inanıyorum” dedi.