Metro göçüğünde iki güvenlikçi can verdi, AKP'li belediye başkanı 'Arada oluyor böyle kazalar' dedi

Ümraniye'deki metro inşaatında iki güvenlik görevlisi göçük altında can verirken, belediye başkanı Hasan Can, "Ara sıra oluyor böyle kazalar" dedi.

Metro göçüğünde iki güvenlikçi can verdi, AKP'li belediye başkanı 'Arada oluyor böyle kazalar' dedi

İstanbul Ümraniye’deki metro çalışması inşaatı sırasında meydana gelen göçükte iki güvenlik görevlisi enkaz altında kalarak can vermişti. AKP’li Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise olaya ilişkin “Ara sıra oluyor böyle kazalar” demekle yetindi.

Can’ın açıklaması şöyle:

“Üsküdar Ümraniye Metromuz geçtiğimiz günlerde açıldı. Bu metromuza dikey olarak bağlanan Kadıköy Kartal metro hattından dikey bağlanan hatlar var. Bunlardan birisi de Bostancı Dudullu Parseller hattıdır. Bu hattın çalışması esnasında parseller durak istasyon çalışmasının depoya giden tünelin başlangıcında bir göçme. Bu göçmede iki kardeşimiz güvenlik görevlisi zannediyorum rahmet-i Rahman’a kavuştu. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Arzu edilmeyen bir şey ama sonuçta güzel bir hizmet yaparken, böyle arada sırada kazalı vakalar da oluyor. Geniş bilgiyi metroyu bizzat yapan firma yetkililerinden ve teknik ekipten alabilirsiniz.”