Metin Akpınar'ı kınayan CHP'li Bekaroğlu'ndan tepkiler üzerine açıklama

Metin Akpınar'ı kınaması üzerine yoğun tepkiler alan Bekaroğlu, Twitter'dan açıklama yaparak Akpınar'ı kınadığı sözlerinden geri adım attı.

Metin Akpınar'ı kınayan CHP'li Bekaroğlu'ndan tepkiler üzerine açıklama

Bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Metin Akpınar’a uygulanan zulmün eleştirilmesi sonrası gerginlik çıkmıştı. Gerginlikte söz alan CHP’li Mehmet Bekaroğlu, “Metin Akpınar’ı kınıyorum, sözlerine katılmıyorum ama Cumhurbaşkanının konuşmasından sonra onu oraya gönderenleri de kınıyorum. İkisini de kınıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Metin Akpınar’ı kınaması üzerine yoğun tepkiler alan Bekaroğlu, Twitter’dan açıklama yaparak Akpınar’ı kınadığı sözlerinden geri adım attı. Açıklamasında Akpınar’la ilgili sözlerinden geri adım atan Bekaroğlu, Cumhurbaşkanını eleştirerek şu ifadeleri kullandı: “Evet; Türkiye büyük bir kutuplaşma ve kaosun içine sürükleniyor, bu durumun baş sorumlusu da sayın CB’dir. Ben bu durumu eleştirirken asla sayın Akpınar ve Gezen’in kullandıkları cümleleri kullanmam ama Akpınar ve Gezen’in düşüne ve ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunurum.”