Metin Akpınar'dan açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Bedelini ödeyecekler" demesinden saatler sonra hakkında soruşturma açılan usta oyuncu Metin Akpınar, açıklama yaptı.

Metin Akpınar'dan açıklama

Katıldığı bir televizyon programında sarfettiği sözler nedeniyle Müjdat Gezen ile birlikte önce AKP medyası tarafından hedef gösterilen, sonra da AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bedelini ödeyecekler” demesiyle hakkında soruşturma açılan usta oyuncu Metin Akpınar, açıklama yaptı.

Akpınar’ın avukatı İrem Hekimoğlu aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Halk Tv’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programında konuşulan konular ne yazık ki çok yanlış anlaşılmış ve bir takım üzücü, hatalı çıkarımlar yapılmıştır.

Programda konuşulan konular, özellikle bazı medya organlarınca kamuoyuna farklı şekilde yansıtılmış ve sanki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hedef alınmış gibi bir algı yaratılmak istenmiş bu vesileyle de konunun hem kamuoyuna hem de Cumhurbaşkanı’na yanlış aksettirilmesine neden olunmuştur.

Konunun, kamuoyunca, olduğundan farklı anlaşılmaması arzusunu taşımakla beraber, toplumu gerçek dışı haberlerle yanlış yönlendiren söz konusu medya organları ve sorumluları hakkında da hukuki yollara başvurulacağını saygıyla duyururuz.”