Memleket Sohbetleri'nin Şubat ayı 3. oturumları Afrin gündemiyle yapıldı

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) tarafından düzenlenen Memleket Sohbetleri'nin Şubat ayındaki üçüncü oturumları yoğun katılımlarla gerçekleşti.

Memleket Sohbetleri'nin Şubat ayı 3. oturumları Afrin gündemiyle yapıldı

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) tarafından düzenlenen Memleket Sohbetleri’nin Şubat ayındaki üçüncü oturumları yoğun katılımlarla gerçekleşti.

AKP iktidarının başlattığı Afrin operasyonu ve güncel siyasal gelişmelerin ele alındığı toplantılar tüm Türkiye’de yapılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ankara, Sakarya, Edirne ile İstanbul’da Beşiktaş, Bağcılar ve Avcılar ilçelerinde düzenlenen toplantılarına TKH üye ve dostları katılıyor.

Bu hafta yapılan toplantılarda da, emperyalizmin güncel yönelimleri, ÖSO gerçeği, Suriye’ye dönük müdahale ile birlikte milliyetçi hamaseti yükselterek ülkeyi idare eden AKP’ye karşı mücadele yolları tartışıldı. Toplantılarda Türk ve Kürt emekçilerinin vereceği anti-emperyalist mücadelenin Ortadoğu’nun emekçi halkları için kurtuluş yolu anlamına geleceği vurgulandı.

Memleket Sohbetleri’nin Şubat ayı oturumları önümüzdeki hafta sonu Eskişehir, Antalya, Gaziantep ve İstanbul Kadıköy’de yapılan toplantılar ile tamamlanacak.