Memişoğlu'ndan akıllara zarar 'cin' videosu

AKP'li Gökçek'e ait olan Beyaz Tv'de programlara çıkan ve kendine 'Biyoenerji ve Metafizik uzmanı' diyen Salih Memişoğlu'nun Instagram paylaşımı sosyal medyada gündem haline geldi.

Memişoğlu'ndan akıllara zarar 'cin' videosu

AKP’li Gökçek’e ait olan Beyaz Tv’de programlara çıkan ve kendine ‘Biyoenerji ve Metafizik uzmanı’ diyen Salih Memişoğlu’nun Instagram paylaşımı sosyal medyada gündem haline geldi.

Beyaz Tv’de programlara çıkan kendine ‘Biyoenerji ve Metafizik uzmanı’ diyen Salih Memişoğlu’nun Instagram paylaşımı tepkilere neden oldu.

Memişoğlu yaptığı paylaşımda; ‘Tarafımıza bir takipçimiz tarafından ulaşan bu görüntü dün çekildi. Nedir bu diye soranlar için bir sıfat unsuru kullanarak alan içerisinde gezinenin ‘CİN’ olduğunu tespit ettik ve konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. İlerleyen günlerde siz takipçilerimiz ve kamuoyuyla paylaşacağız.’ ifadelerini kullandı.

Tepkiler üzerine geri adım atan Memişoğlu, “videodaki varlığın sizlerin de tahmin ettiği gibi maymun olduğunu tespit ettik ifadeleri yer alan bir paylaşım yaptı. Paylaşımın görseli: