Mehmet Şimşek yeni parti iddiasına dair açıklama yaptı

Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet takan'ın köşe yazısında yer verdiği "Davutoğlu, Babacan ve Şimşek yeni parti kuracak" iddiasına Mehmet Şimşek'ten cevap geldi.

Mehmet Şimşek yeni parti iddiasına dair açıklama yaptı

Abdullah Gül’ün eski danışmanı Ahmet takan’ın köşe yazısında yer verdiği “Davutoğlu, Babacan ve Şimşek yeni parti kuracak” iddiasına Mehmet Şimşek’ten cevap geldi.

Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Saygıyla kamuoyunun bilgisine sunarım.” ifadelerinde bulundu.

Abdullah Gül’ün eski danışmanı Ahmet Takan, Yeniçağ gazetesinde yer alan bugünkü köşe yazısında Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek’in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlandığını iddia etmiş “Görüşmeler yapıyorlarmış. Acele etmiyorlarmış. Partinin resmi kuruluş tarihi olarak yerel seçimler sonrasını gösteriyorlarmış. Parti kurulduktan sonra ‘ana muhalefet olacak’ iddiasıyla…”  ifadelerini kullanmıştı.

Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiları yalanladı. Şimşek “Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor.” dedi.