Mehmet Şimşek 'yeni parti' iddialarına dair konuştu

Eski Bakan Mehmet Şimşek, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'la birlikte yeni bir parti kuracaklarına dair iddiaları sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla yalanladı.

Mehmet Şimşek 'yeni parti' iddialarına dair konuştu

Eski Bakan Mehmet Şimşek, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’la birlikte yeni bir parti kuracaklarına dair iddiaları sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla yalanladı.

Şimşek, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, “Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor” yazdı.

Mehmet Şimşek, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı ve Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan’ın, “Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Bakanlar Mehmet Şimşek ve Ali Babacan yeni parti kurmak için kolları sıvadı” iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Ahmet Takan AKP hükümetlerinde üst düzey görevler alan Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek’in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlık içinde olduğunu iddia etmişti. Takan’ın bu iddialarına Mehmet Şimşek : “Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor” diye yazdı.