Lise kantincisi 'dışarıdan yemek getirdi' gerekçesiyle öğrenciyi tartakladı

İzmir Karataş Anadolu Lisesi'nin kantinini işleten M.Y., 'dışarıdan yemek getirdiği' gerekçesiyle 11. sınıf öğrencisi E.Ç'yi tartakladığı ileri sürüldü.

Lise kantincisi 'dışarıdan yemek getirdi' gerekçesiyle öğrenciyi tartakladı

İzmir Karataş Anadolu Lisesi’nin kantinini işleten M.Y.’nin, ‘dışarıdan yemek getirdiği’ gerekçesiyle 11. sınıf öğrencisi E.Ç’yi tartakladığı ileri sürüldü.

İddiaya göre, Karataş Anadolu Lisesi’nde 11’inci sınıf öğrencisi olan E.Ç., geçen hafta Perşembe günü, okul dışından yiyecek getirdiği gerekçesiyle kendisine müdahale eden kantin işletmecisi M.Y. ile tartıştı. Tartışma sırasında kantinci M.Y., öğrenciyi tartaklamak istedi. Hastaneden darp raporu alan ve omuz bölgesinde ekimoz olduğu tespit edilen E.Ç.’nin ailesi, polise giderek M.Y.’den şikayetçi oldu. M.Y ise öğrencinin ailesi tarafından darp edildiğini ileri sürdü.

Polis şikayet üzerine M.Y.’yi gözaltına aldı. M.Y. ifadesinde, öğrencinin aile üyelerinin 10 kişiyle okula gelip kendisini tartakladığını, korktuğu için saklandığını söyledi. Kendisi de öğrencinin yakınlarından şikayetçi olan M.Y. hakkındaki işlemlerin sürdüğü belirtildi.