Levent Üzümcü'ye saldırı

Oyuncu Levent Üzümcü, Kadıköy'de gittiği bir mekanda çalışanların saldırısına uğradı.

Levent Üzümcü'ye saldırı

Tiyatro ve sinema sanatçısı Levent Üzümcü, İstanbul Kadıköy’de gittiği konserde mekanın çalışanları tarafından saldırıya uğradı.

Show TV‘nin özel haberine göre, Fazıl Say konseri için gittiği Kadıköy’deki bir barda Levent Üzümcü’ye saldırıldı. Üzümcü’nün üzerine yürüyen bir kişi sanatçıyı yere düşürerek tartakladı. Ortaya çıkan görüntülerde bar çalışanlarının Üzümcü’ye yere düştüğü halde de vurmaya devam ettiği görülüyor.

Aldığı darbeler sonrası hastaneye kaldırılan Üzümcü’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÜZÜMCÜ’DEN AÇIKLAMA

Levent Üzümcü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama olayın 10 gün önce olduğunu, sağ dizinin ön çapraz bağlarının koptuğunu belirtti.

Üzümcü’nün konuyla ilgili yaptığı o paylaşım şöyle:

“Bir takım bilgi kirliliğinin önüne geçmek için bunu yayınlıyorum. Ceza almayacağını bilmenin güveniyle davranıldı bana karşı. 30’una varmamış insanların hakim yapılıp, tek işi devlet görevlisine hakaret kovaladığı bu ülkede her türlü adaletsizlik vakayı adiyedir…”

“Olay 10 gün önce oldu, gittiğim mekanda insanlar kavga ediyordu, ayırmaya çalıştım. Görevliler, kavga eden 60 yaş civarı konukları mekanın başka bir yerine götürmeye çalıştı izin vermedim, faşist olduğu her halinden belli biri beni tanıdı, kulağıma eğilip bana küfür edip tehdit etti. Ben de karşılık verdim. Abi kardeş oldukları söylenen mekan çalışanı bu iki kişi üzerime saldırdı, beni devirmek için dizime tekme attılar. Hâlâ o mekanın kapısında yeni canlar yakmak için beklediklerinden eminim… Neyse, sağ diz ön çapraz bağlarım koptu, menisküsüm yırtıldı ama yaşayacağım…”