VİDEO | Kral FM sunucusundan dehşet sözler: Sokağa çıkanı vurun!

Kral FM sunucusu Ali Şentürk, Afrin operasyonuna ilişkin, “Operasyona itiraz eden ister gazeteci, ister milletvekili olsun hemen vurun” diye konuştu.

VİDEO | Kral FM sunucusundan dehşet sözler: Sokağa çıkanı vurun!

Kral FM’de ‘Afrikalı Ali’ adıyla tanınan programcı Ali Şentürk, Afrin harekatına karşı sokağa çıkılması çağrısı yapanlara ilişkin canlı yayında “Operasyona itiraz eden, sesini çıkaran ister gazeteci, ister Milletvekili olsun vurun” ifadelerini kullandı.

Afrin gündeminin konuşulduğu programda kadın sunucunun, Afrin harekatını protesto çağrılarına dikkat çekip, “Sokağa çağırdılar kaç kişi çıktı?” demesinden sonra, Şentürk’ün cevaben sarfettiği akıl almaz ifadeleri şöyle oldu:

“Doğu halkı artık uyandı. Ben buradan polisime sesleniyorum. Acımasınlar, zaten hükümette gerekli şeyi verdi. Bunu destekleyenlere acıma duygusunu bir kenara bıraksınlar. Hatta şunu söylüyorum; çıkarıp vursunlar! Alnının şakından vursunlar. Bu iş adamıysa da vursunlar, bu gazeteciyse de vursunlar, milletvekiliyse de vursunlar. Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin cezasının çok ağır olması lazım. Çok ağır cezalar gelsin. Polisimize güveniyoruz, askerimize güveniyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz Afrin’e daha nice kuzular göndeririz, bunu da bilsinler”

İşte programdaki o bölüm:

 

RTÜK’E TAŞINDI

Şentürk’ün AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Sokağı çıkan çok ağır bedel öder” demesinin ardından gelmesi dikkat çeken skandal sözler, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş aracılığıyla RTÜK’e taşındı.

Yarkadaş, “İktidarın nefret dilinden cesaret bulan Kral FM programcısı Afrikalı Ali, canlı yayında “Operasyona itiraz eden, sesini çıkaran ister gazeteci, ister milletvekili olsun vurun” diyor. Bu sözlerin söylenebildiği bir ülkeyi yönetebilmek imkansız hale gelir. İktidardan güç alan bu sözleri, RTÜK’e şikayet ettim” dedi.