Koroya Kenan Doğulu da katıldı: Birlikten güç doğar

Ünlü popçu Kenan Doğulu, Sabah gazetesine verdiği röportajda 'Türk askerinin ülke içinde ve dışında terörle mücadelesi sürecine yönelik ne düşünüyorsunuz?' sorusuna, "Birlikten güç doğar. Üstesinden gelinemeyecek zorluk yoktur." cevabını verdi.

Koroya Kenan Doğulu da katıldı: Birlikten güç doğar

Ünlü popçu Kenan Doğulu, Sabah gazetesine verdiği röportajda ‘Türk askerinin ülke içinde ve dışında terörle mücadelesi sürecine yönelik ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna, “Birlikten güç doğar. Üstesinden gelinemeyecek zorluk yoktur.” cevabını verdi.

Geçtiğimiz haftalarda yine Sabah Gazetesi’nde verdikleri röportajlarla tepki çeken Ahmet Ümit, Mazhar Alanson, Bülent Ortaçgil, Teoman gibi ünlü isimlere bu hafta da Kenan Doğulu eklendi.

Sabah’tan Tuba Kalçık’ın yaptığı röportajda Doğulu’ya, “1997’de Cumhuriyet Bayramı için yeniden düzenlediğiniz 10. Yıl Marşı hâlâ büyük ilgiyle dinleniyor. 95 yılda ülkemiz birçok zorlu süreçten geçti. Türk askeri hem içeride, hem de dışarıda terörle kararlı biçimde mücadele ediyor. Bu süreçle ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim?” sorusunu yöneltti.

Kenan Doğulu ise verdiği yanıtta “Her duyduğumda iyi ki yapmışız dediğim bir proje. Hem yeni nesle aktarılıyor, hem de meydanlarda, özel günlerde daha iyi bir ses kalitesiyle çalınıyor 10. Yıl Marşı. Millet olarak birbirimize hep sahip çıktık, çıkacağız. Her karanlık gecenin ardında bir aydınlık sabah olduğunu aklımızdan çıkarmayacağız. Cumhuriyetimizi, Atatürk ve fikir arkadaşlarının rüyasını ilelebet savunup geliştirmeye çalışacağız. Birlikten güç doğar. Hoşgörülü, çalışkan, üretken, bilim, sanat ve fikir dolu olmalıyız. Üstesinden gelinemeyecek zorluk yoktur. Yeter ki çözüm odaklı, akılcı ve mantıklı davranalım.” dedi.