Koray Şener'le ilgili paylaşıma gözaltı

Kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'le ilgili paylaşım yapan bir kişi gözaltına alındı.

Koray Şener'le ilgili paylaşıma gözaltı

Kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’le ilgili paylaşım yapan bir kişi gözaltına alındı. Şüpheliye “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasının yöneltildiği açıklandı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’le ilgili, sosyal medyada paylaşım yapan bir kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’in yaşamını yitirmesiyle ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Açıklamada, şüpheliye “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasının yöneltildiği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Galatasaray-Fenerbahçe futbol müsabakası öncesi tribünde kalp krizi geçirerek fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Koray Şener isimli şahıs üzerinden, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği değerlendirilen paylaşımlarda bulunan Instagram hesabı yöneticisine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde açık kimliği ve adresi tespit edilen O.Ç. isimli şahıs gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmıştır. Hayatını kaybeden sporseverimiz Koray ŞENER’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına Fenerbahçe Kulübüne ve tüm sporseverlere başsağlığı dileriz.”