Koray Aydın'dan tepki çeken Bahçeli gafı ile ilgili açıklama

'İyi Parti' Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Meral Akşener yerine 'Liderimiz Devlet Bahçeli' deyince partililerden tepki geldi. Aydın konuyla ilgili daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koray Aydın'dan tepki çeken Bahçeli gafı ile ilgili açıklama

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener’i adaylık için Üsküdar’da bulunan evindeki ikna toplantısı çıkışında bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konuşmasının sonunda “Pazartesi günü saat 15’te sayın liderimiz Devlet Bahçeli” diyerek gafa imza attı.

Koray Aydın, daha sonra sözlerini “Genel Başkanımız sayın Akşener, Allah nasip ederse saat 15’te genel merkezde görevinin başında olacak” şeklinde düzeltti. Ancak partililer, Aydın’ın gafına yuhalamalarla tepki gösterdi.

Aydın daha sonra Twitter hesabından bir açıklama yaparak “Liderimiz tartışmasız @meral_aksener’dir. Ettiğim sürçi lisan üzerinden polemik yapanlarla kaybedecek zamanımız yok. @iyiparti ailesi her şeyin farkında. #SonunaKadarAkşener” diye yazdı.

Koray Aydın’ın konuşması sırasında yanında bulunan ‘İyi Parti’ Grup Başkanvekili Lütfü Türkan da Twitter hesabından yazdığı mesajla “Aydın’a destek olarak Sayın Koray Aydın, bu sürecin doğru yönetilmesinde ciddi katkı sunan, samimiyetinden hiç kimsenin asla şüphe duymadığı bir yöneticimizdir. Bir dil sürçmesinin, başka türlü evrilmesine müsaade etmeyiz.” diyerek Aydın’a destek oldu.