Köpeğe tecavüz eden adam suçluyu buldu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, köpeğe tecavüz etmeye çalışırken yakalanan adam ifadesinde "nefsine yenildiğini" söyledi.

Köpeğe tecavüz eden adam suçluyu buldu!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, köpeğe tecavüz etmeye çalışırken yakalanan, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınan N.C. (82) ifadesinde, “Nefsime yenik düştüm” dedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, yaşlı bir adamın, boynuna kemer bağladığı köpeğe tecavüz ederken çekildiği anlar ortaya çıkmıştı. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaydedilen görüntülerde yaşlı adam, boynuna kemer bağladığı köpeğe iddiaya göre tecavüz ederken yanına gelen bir kişi, “Ne yapıyorsun orada? Yaşından, başından da mı utanmıyorsun? Evimin karşısındasın. Cami var orada” diye tepki gösterdi, adama vurdu. İç çamaşırı ve pantolonunu yukarı çekerek toparlanan yaşlı adam ise, “Bir cahillik yaptık” diye karşılık verdi. Görüntüleri çeken kişi, “Polis çağırayım mı?” derken, yaşlı adam ise “Yok” yanıtını verdi.

Dün yapılan araştırmaların ardından görüntülerdeki kişinin N.C. olduğu belirlendi. Polis, Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde oturan N.C.’yi gözaltına aldı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen N.C. emniyetteki ifadesinde, “Nefsime yenik düştüm. Köpeği yatırdım ama yapamadım” dedi. Gözaltına alınan N.C.’nin yakınları emniyete gelmeyerek, yaşlı adam hakkındaki soruşturma hakkında bilgi almadı. N.C. emniyetteki işlemlerin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Gebze Adliyesi’ne sevk edilen N.C. hakkında kamu davası açılana kadar ev hapsi kararı verildi, psikolojik olarak takibinin yapılması için ise haftada bir kez hastaneye giderek, kontrolden geçirilecek.