Komünistlerden İsrail Başkonsolosluğu önünde eylem çağrısı: ABD ve İsrail'in Kudüs katliamını lanetliyoruz!

TKH, siyonist ve işgalci İsrail’in Filistin halkına yönelik katliamını protesto için çağrıda bulundu.

Komünistlerden İsrail Başkonsolosluğu önünde eylem çağrısı: ABD ve İsrail'in Kudüs katliamını lanetliyoruz!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), siyonist ve işgalci İsrail’in Filistin halkına yönelik vahşi saldırılarını protesto etmek için çağrıda bulundu.

15 Mayıs Salı(yarın) saat 20.00’da İstanbul İsrail Başkonsolosluğu önünde buluşma çağrısı yapan TKH, açıklamada şunları söyledi:

ABD ve İsrail’in Kudüs katliamını lanetliyoruz!

Emperyalist ABD ve Siyonist İsrail’in Ortadoğu’da yaptıkları en büyük saldırılarından biri Kudüs’te yaşanmış bulunuyor.

ABD’nin bölge politikaları ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesi ile birlikte, İsrail’in de Filistin halkına dönük saldırıları tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşmiştir. Filistinli emekçilerin İsrail’in işgalciliğine ve ABD’nin Kudüs kararına karşı yaptığı eylemlerde binlerce insanın yaralanması ve onlarcasının yaşamını yitirmesi insanlık açısından kara bir gündür.

Bu karanlığın temel sebebinin ABD ve İsrail’in Ortadoğu’ya dönük politikaları açıktır.

Partimiz Türkiye Komünist Hareketi, ülkemizdeki tüm ilerici ve yurtsever insanları bu karanlığa karşı ayağa kalkmaya çağırmaktadır.

TKH, ABD ve İsrail’in Kudüs katliamını lanetlemek için 15 Mayıs 2018 Salı günü saat 20:00’da İstanbul Levent’te bulunan İsrail Başkonsolosluğu önünde bir protesto gösterisi düzenleyecektir.

Tüm üyelerimizi ve emekçi kardeşlerimizi emperyalizme ve siyonizme karşı ses yükseltmek için bu gösteriye davet ediyoruz.

Türkiye Komünist Hareketi
Genel Merkez