Kilis'e bir roket daha atıldı

YPG mevzilerinden ateşlendiği düşünülen 1 roket, Kilis'in sınır hattında bulunan Öncüpınar Mahallesindeki zeytinliğe düşerken bir 1 roket de Kilis'in Ekrem Çetin Mahallesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin arkasında bulunan 2 katlı bir inşaata isabet edip patladı.

Kilis'e bir roket daha atıldı

Suriye’nin Afrin kenti bölgesindeki YPG mevzilerinden ateşlendiği düşünülen 1 roket, Kilis’in sınır hattında bulunan Öncüpınar Mahallesindeki zeytinliğe düşerken bir 1 roket de Kilis’in Ekrem Çetin Mahallesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin arkasında bulunan 2 katlı bir inşaata isabet edip patladı.

Suriye’nin Afrin kentindeki YPG mevzilerinden ateşlenen 1 roket, Kilis’in sınır hattında bulunan Öncüpınar Mahallesi’ndeki zeytinliğe düştü. Şıhmehmet Türbesi yakınına isabet eden roketin patlamasının ardından bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık görevlisi sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının ardından sınırda konuşlu topçu birlikleri, roketin ateşlendiği YPG mevzilerini fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına aldı.

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

İKİNCİ ROKET

Suriye’nin Afrin bölgesindeki YPG mevzilerinden ateşlenen 1 roket daha, Kilis’in  Ekrem Çetin Mahallesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinin arkasında bulunan 2 katlı bir inşaata isabet edip patladı.