Kılıçdaroğlu'ndan 59 il başkanına teşekkür: Siz herhangi birisini desteklemediniz...

Ankara’da toplanan 59 il başkanı ve vekiller “Kurultay istemiyoruz” açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu “Partiye sahip çıktınız” diyerek il başkanlarına teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu'ndan 59 il başkanına teşekkür: Siz herhangi birisini desteklemediniz...

CHP’de olağanüstü kurultay talebiyle imza toplanılmasına karşı 59 il başkanının yaptığı basın toplantısının ardından il başkanları genel merkezde, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Milliyet’ten Şevket Yaman‘ın aktardığına göre, kapalı gerçekleşen görüşmedeKılıçdaroğlu il başkanlarına teşekkür ederek, “Siz yaptığınız açıklamayla herhangi birisini desteklemediniz. Sadece partimize sahip çıktınız. Bu bizim kültürümüzde, geleneğimizde var. Bu nedenle size teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun, “Bizim şu anda yapmamazı gereken yerel seçimlere hazırlanmak olmalıydı. Yerel Yönetimler Strateji Belgesi’ni belirleyerek çalışmalara başlayacaktık ama imza girişimi olunca durdurmak zorunda kaldık” dediği belirtildi.

Görüşmede Kılıçdaroğlu’nun “Bizim şu anda yapmamız gereken yerel seçimlere hazırlanmak olmalıydı. Yerel Yönetimler Strateji Belgesi’ni belirleyerek çalışmalara başlayacaktık ama imza girişimi olunca durdurduk. Adaylarınızı bizlere getirin, kazanabilecek adaylar önerin ve çalışmaya başlayalım” diye konuştuğu bildirildi.