Kılıçdaroğlu, İnce ve Sarıgül bir arada

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun düğünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile son seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan ve Muharrem İnce'nin bir araya gelmesine vesile oldu.

Kılıçdaroğlu, İnce ve Sarıgül bir arada

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun düğünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile son seçimlerde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan ve Muharrem İnce’nin bir araya gelmesine vesile oldu.

Geçen yıl nişanlandığı belirtilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, kısa dönem askerlik yaptıktan sonra dün evlendi. Düğün ise konuklarıyla adından bahsettirdi.

Parti içi muhalefeti örmesi ve Genel Başkanlık koltuğuna oturmak için olağanüstü kurultay isteyen Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu düğün vesilesiyle biraraya geldi. Muharrem İnce, düğüne VİP bir minibüs ile gelirken, kapıda CHP üyelerince karşılandı.

Düğünün dikkat çeken bir başka konuğu ise, iki kez CHP Genel Başkanı adayı olan Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül oldu.

Ankara İncek’te bir mekanda gerçekleşen düğüne çok sayıda partili katılırken, Kerem Kılıçdaroğlu ve eşi Mine Alşan çiftinin, çiçek göndermek isteyen konukları Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışta bulunmaya yönlendirdiği belirtildi.

İşte düğünden dikkat çeken görüntüler: