'Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu'nun görüşme tarihi belli oldu'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında yapılması planlanan 'ittifak' görüşmesinin pazartesi gerçekleşeceği ileri sürüldü.

'Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu'nun görüşme tarihi belli oldu'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında yapılması planlanan ‘ittifak’ görüşmesinin pazartesi gerçekleşeceği ileri sürüldü.

CNN Türk’te yayınlanan Gece Görüşü programında Hande Fırat CHP – Saadet Partisi görüşmesine ilişkin kulis bilgilerini aktardı. Fırat ”Bu pazartesi günü Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geliyor.” iddiasında bulundu.

Hande Fırat’ın paylaştığı bilgiler şöyle:

”Aslında Meral Akşener ile yapılan görüşme sonrası bir araya geleceğini açıklamıştı, ama tarih belli değildi. Bu pazartesi günü Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geliyor. Sonrasında CHP liderinin bir Almanya ziyareti var. Öncesinde ya da hemen sonrasında Meral Akşener ile tekrar bir araya gelecek. Ve son nokta o görüşmede koyulacak, beklenti bu yönde. Dolayısıyla Millet İttifakı’nda işbirliği nasıl olacak onun ayrıntılarını görmüş olacağız.”