'Kenan Işık komadan çıktı'

4 yıl önce gittiği spor salonunda ayağı kayarak düşen ve kafasından darbe alarak komaya giren Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü iddia edildi.

'Kenan Işık komadan çıktı'

Sinema ve tiyatro sanatçısı Kenan Işık, 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek kafasına darbe almış ve komaya girmişti. Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık’ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü iddia edildi.

Sözcü’den Ömercan Altay‘ın haberine göre, 4 yıldır yaşam mücadelesi veren Işık’ın aile dostları, sanatçının durumunun iyiye gittiği ve komadan çıktığı bilgisini verdi.

4 yıldır sağlık durumu ile ilgili bilgi alınamayan Kenan Işık’ın ailesinin, sanatçının hiç kimse ile görüşmesine izin vermediği söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde ise Murat Yıldırım, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasının eski sunucusu Kenan Işık ile ilgili, “Ailesinden dolayı ziyaret etme şansım olmadı. İnşallah en yakın zamanda gelir ve programı sunmaya devam eder” diye yorum yapmıştı.

Habere göre, Kenan Işık’ı Bodrum’da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen, ancak videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Işık hakkında olumlu açıklamalar yaptı. Görgü tanıkları, Kenan Işık’ın sol tarafının felçli olduğu, ayakta duramadığını ve yürüyemediğini söyledi. Ancak bir kişinin yardımı ile hareket edebildiğini belirten tanıklar, Işık’ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirtti.

Bir görgü tanığı “Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum’da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum’da bulunan evinden ayrılarak İstanbul’a döndü” ifadelerini kullandı.