Karamollaoğlu'ndan ittifak açıklaması: Kimseyle düşman değiliz. Elbette bu temaslar yapılacak

SP lideri Temel Karamollaoğlu, ittifaklarla ilgili olarak "Kimseyle düşman değiliz. Elbette bu temaslar yapılacak" dedi.

Karamollaoğlu'ndan ittifak açıklaması: Kimseyle düşman değiliz. Elbette bu temaslar yapılacak

SP lideri Temel Karamollaoğlu, ittifaklarla ilgili olarak “Kimseyle düşman değiliz. Elbette bu temaslar yapılacak” dedi.

Partisinin genel merkezinde bir basın toplantısı düzenleyen SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; bir gazetecinin, ”Hafta sonunda yerel seçimlerle ilgili olarak ‘ittifak yok, dirsek teması olabilir’ demiştiniz. Şimdi bu dirsek teması sürecinde belediye meclis üyelikleri gündeme mi gelecek yoksa il veya ilçe belediyelerinde temaslar olabilir mi ve yeniden görüşme olur mu?” sorusuna Karamollaoğlu şu yanıtı verdi:

”Bizim bu söylediğimizden herkes kendine göre farklı bir netice çıkarmaya çalışıyor. Dirsek teması demek oturup genel merkezler olarak bir konuyu görüşmek demek değildir. Dirsek teması demek illerde, ilçelerde ve çoğunlukla beldelerde de o yerde bulunan kişilerin parti mensuplarının bir çalışma içinde bulunabilmesi, birbirleriyle temasa geçebilmeleri demektir. Kimseyle düşman değiliz. Elbette bu temaslar yapılacak. Genel merkezler istese de isteme de bu tip temaslar zaten beldeler ve ilçelerde yapılır. Biz sadece bunu söyledik. Mahalli seçimlerde ittifakın doğru olmadığını bunun kamplaştırmayı daha da artıracağına inandığımız için bunu söyledik. Ama bu hiç kimseyle oturup konuşmayacağız manasına da gelmez.” (DHA)