Karamollaoğlu: Bu ülkede yaşayan herkes şükretmeli

Temel Karamollaoğlu, partisinin düzenlediği "Çare Var" konferansında konuşma yaptı.

Karamollaoğlu: Bu ülkede yaşayan herkes şükretmeli

Temel Karamollaoğlu, partisinin düzenlediği “Çare Var” konferansında konuşma yaptı. Karamollaoğlu yaptığı konuşmada, “Bu ülkede yaşayan her insanın ‘Ne kadar güzel bir ülkem var’ diye şükretmesi gerekir. Hem emniyetteyim hem de bana karşı dışarıdan gelecek saldırılara karşı koyacak güce sahip bir ülkem var” dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin düzenlediği “Çare Var” konulu konferansta yaptığı konuşmada,  iktidarı “yerden yere vurma” gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

“Tabii ki yanlışları var. Eksikliklerini, noksanlıklarını söylemek gerekir ancak bugün içinde bulunduğumuz şartlardan nasıl çıkacağız? Onun da ortaya konulması gerekir. Bugün iktidarda bulunanlarla geçmişte uzun yıllar birlikte olduk. O zaman ki söylemleriyle bu zamanki söylemleri, o zamanki icraatlarıyla bu zamandaki icraatları örtüşmüyor. Birtakım adımlar attılar, hizmetlerini yaptılar, 15-16 yıl iktidarda kalmak halkın teveccühü olmadan mümkün değil. Bu ülkede yaşayan her insanın ‘Ne kadar güzel bir ülkem var’ diye şükretmesi gerekir. Hem emniyetteyim hem de bana karşı dışarıdan gelecek saldırılara karşı koyacak güce sahip bir ülkem var. Bunun için de manevi kalkınmaya ihtiyaç var. İlk önce ahlak ve maneviyat. Bu olmadan hiçbir şey olmaz. İman varsa çözüm mutlaka vardır. Kimse ümitsizliğe kapılmasın, bütün problemlerin karşısında çare var”.