Karamollaoğlu: Bize 'Gönlümü verdim' diyenlerin çoğunun oyu başka yere gitti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bize 'Gönlümü verdim' diyenlerin çoğunun oyu başka yere gitti. Biz sizin sadece gönlünüzü istemiyoruz, oyunuzu da istiyoruz sandıkta. Bu iş gönül işi değil sadece" dedi.

Karamollaoğlu: Bize 'Gönlümü verdim' diyenlerin çoğunun oyu başka yere gitti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bize ‘Gönlümü verdim’ diyenlerin çoğunun oyu başka yere gitti. Biz sizin sadece gönlünüzü istemiyoruz, oyunuzu da istiyoruz sandıkta. Bu iş gönül işi değil sadece” dedi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde partisinin Olağan İl Kongresine katılan Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

‘BANA GELENLER OYLARININ NEREYE GİTTİĞİNİ SORUYOR’

Geçen milletvekili seçimlerinde çok daha fazla oy beklediklerini belirten Karamollaoğlu, “Türkiye geneli yüzde 1,34. Bursa’da bunun biraz daha üzerinde oy aldık. Herkes şok oldu. Bana gelenler ‘Ya benim oyum nereye gitti?’ diyor. Senin oyun bize geldi de ‘Gönlümü verdim’ diyenlerin çoğunun oyu başka yere gitti. Biz sizin sadece gönlünüzü istemiyoruz, oyunuzu da istiyoruz sandıkta. Bu iş gönül işi değil sadece” diye konuştu.