Kara Harp Okulu'nda 'Cuma namazını hangi tarikatın imamı kıldıracak' kavgası

‘İyi Parti’ Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Cem TV'de katıldığı bir programda kimi iddialarını dile getirdi. Özdağ'ın iddialarına göre yakın zamanda Kara Harp Okulu'nda 'Cuma namazını hangi tarikatın imamı kıldıracak' kavgası yaşandı.

Kara Harp Okulu'nda 'Cuma namazını hangi tarikatın imamı kıldıracak' kavgası

‘İyi Parti’ Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Cem TV‘de katıldığı bir programda kimi iddialarını dile getirdi. Özdağ’ın iddialarına göre yakın zamanda Kara Harp Okulu’nda ‘Cuma namazını hangi tarikatın imamı kıldıracak’ kavgası yaşandı.

Özdağ programda, Kara Harp Okulu’nda cuma namazını hangi tarikatın imamı kıldıracak diye kavga çıktığını, konunun Genelkurmay’a kadar ulaştığını dile getirdi. Özdağ iddialarına ilişkin bir soru önergesini Meclis’e sunacağını da ekledi.

Özdağ sunacağı soru önergesine konu iddialarına dair “Bir cuma namazı öncesinde, öğrenciler arasında, bir cemaatin imamının o cuma namazını kıldırması meselesinden kavga çıktı mı? Bu konu Genelkurmay Başkanlığı’na ve oradan Recep Tayyip Erdoğan’a yansıdı mı ve hangi kararlar hangi tedbirler alındı?” ifadelerini paylaştı.