Kamyonla direğe çarpıp elektrik kesintisine yol açan iki kişi linç edilmek istendi

Kullandıkları kamyonla elektrik direğine çarpıp mahallede kesintiye yol açan iki kişi linç girişime maruz kaldı.

Kamyonla direğe çarpıp elektrik kesintisine yol açan iki kişi linç edilmek istendi

Bursa’da bir kamyon elektrik direğine çarparak devrildi, trafonun da patlamasıyla mahalle elektriksiz kaldı. Kazadan sonra araçtan çıkan iki genç mahalleli tarafından yakalanarak darp edildi.

Bursa’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon elektrik direğine çarparak devrildi, trafonun patlamasıyla mahallede elektrikler kesildi. Kazadan sonra kendi imkanlarıyla kamyondan çıkarak kaçmaya çalışan ve uyuşturucu kullandıkları öne sürülen iki genç, mahalleli tarafından yakalanarak darp edildi.Olay, merkez Yıldırım ilçesi Namazgah Caddesi’nde meydana geldi. Nakliyecilik yapan O.G., iddiaya göre arkadaşı C.K. ile uyuşturucu madde kullandıktan sonra nakliye kamyonu ile evlerine gitmek üzere yola çıktı. O.G.’nin yönetimindeki kamyon, Namazgah Caddesi üzerinde elektrik trafosuna çarparak yan yattı. Trafonun patlaması ile mahalledeki elektrikler kesildi.

Yan yatan kamyonun içerisindeki 2 genç kendi imkanları ile çıktı.Kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan, ancak ayakta durmakta güçlük çeken O.G. ile C.K., mahalleli tarafından yakalanarak darp edildi.İki genç ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından öfkeli kalabalığın elinden kurtarıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken 2 gence, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.G.ve C.K., uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf etti. İki genç gözaltına alınırken kaza nedeniyle kapanan yol, kamyonun çekilmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.