Kamyonetle manevra yaparken eşini ezip ölümüne yol açtı

Manisa'da tarladan eve dönmek üzere kamyonetiyle manevra yapan 67 yaşındaki çiftçi, o sırada otların arasında oturan eşini görmeyerek ezdi. Kazada 58 yaşındaki Hamide Uçar hayatını kaybetti.

Kamyonetle manevra yaparken eşini ezip ölümüne yol açtı

Çiftçilikle uğraşan 67 yaşındaki Durmuş Uçar dün saat 18.30 sıralarında Kula’daki tarlasından eşi ve çocuklarıyla birlikte Salihli’deki evlerine dönmek için hazırlığa başladı. 45 ZV 427 plakalı kamyoneti ile tarlada geri manevra yapan Uçar, bu sırada otların arasında oturan eşi Hamide Uçar’ı görmeyerek, çarptı. Kamyonetin arka lastiği, Hamide Uçar’ın üzerinden geçti.

Kazanın ardından haber verilen jandarma ve 112 Acil Servis ekibi, Hamide Uçar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Uçar’ın cesedi otopsi için Kula Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, eşinin ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü Durmuş Uçar’ı gözaltına aldı. Kamyonet sürücüsü Uçar, jandarmadaki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.