İzmir'de su borusu patladı

İzmir’de su borusu patladı, 3 iş yeri zarar gördü. İzmir’in Konak ilçesinde su borusunun patlaması sonucu fışkıran su 8 katlı bir apartmanın yüksekliğine kadar ulaştı. Edinilen bilgiye göre şebeke suyunun aktığı hatta meydana gelen patlama, Konak’ta Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği yer İZSU ve İzmir Büyükşehir Belediyesi binasına sadece 100 metre mesafede bulunurken,... View Article

İzmir'de su borusu patladı

İzmir’de su borusu patladı, 3 iş yeri zarar gördü.

İzmir’in Konak ilçesinde su borusunun patlaması sonucu fışkıran su 8 katlı bir apartmanın yüksekliğine kadar ulaştı. Edinilen bilgiye göre şebeke suyunun aktığı hatta meydana gelen patlama, Konak’ta Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği yer İZSU ve İzmir Büyükşehir Belediyesi binasına sadece 100 metre mesafede bulunurken, meydana gelen olayın sebebine dair bir açıklama henüz yapılmadı.

Patlamadan sonra meydana gelen tazyikli sudan dolayı 3 iş yeri zarar görürken, ulaşımda da aksama yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle boruya giden suyun kesildiği ve onarım çalışmalarının başlatıldığı bilgisi verilirken, geride bu görüntüler kaldı: