'İyi Parti'den ittifak açıklaması

'İyi Parti' Başkanlık Divan'ı toplantısı sonrası Parti Sözcüsü Buğra Kavuncu partilerinin herhangi bir ittifak çalışması içinde olmayacağını belirtti.

'İyi Parti'den ittifak açıklaması

‘İyi Parti’ Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Kavuncu, önceliklerinin yerel seçimler olduğunu belirterek, “Yerel seçimler için sahaya iniyoruz. 17 Eylül itibarıyla genel merkezin belirlediği komisyonlar, Türkiye’deki bütün illeri, ilçeleri tek tek ziyaret edecek” dedi. Kavuncu, gündemde ittifak olmadığını söyledi.

‘İyi Parti’ Başkanlık Divanı, parti genel merkezinde toplandı. Ayağından ameliyat geçirdiği için Genel Başkan Meral Akşener’in katılamadığı toplantı sonrası Kavuncu, basın açıklaması yaptı.

Kavuncu, “Yerel seçimler için sahaya iniyoruz. Divanda almış olduğumuz karar doğrultusunda, 17 Eylül itibarıyla genel merkezin belirlediği komisyonlar, Türkiye’deki bütün illeri, ilçeleri tek tek ziyaret edecek” dedi.

“İTTİFAK ÇALIŞMAMIZ OLMAYACAK”

Başkanlık Divanı’nın tavsiyesi doğrultusunda hemen hemen bütün il başkanlıklarında istifaların gerçekleştiğini dile getiren Kavuncu, 17 Eylül’e kadar teşkilatlardaki yapılanmanın tamamlanmış olmasını ümit ettiğini belirtti.

Kavuncu, bir basın mensubunun, “Yerel seçimlerde İyi Parti’nin bir ittifak yapıp yapmayacağı” sorusu üzerine, “İttifak bizim gündemimizde yok. Biz, tüm il ve ilçelerde tek başımıza seçime girip, bütün belediyeleri alacak şekilde organize oluyoruz. İttifakla alakalı herhangi çalışmamız yok, olmayacak da” değerlendirmesinde bulundu.