İstanbul’un göbeğinde minibüsçü terörü: Genç çifte bıçak çektiler, öldüresiye dövdüler

İstanbul'un göbeği Kadıköy'de minibüs şoförleri, genç çifti ölesiye dövdü.

İstanbul’un göbeğinde minibüsçü terörü: Genç çifte bıçak çektiler, öldüresiye dövdüler

İstanbul Kadıköy’de ani şekilde duran minibüse çarpmamak için fren yapan motosikletli çift duruma tepki gösterince dört minibüs şoförü tarafından feci şekilde dövüldü.

Motosikletleriyle yola çıkarak Kadıköy’e giden 21 yaşındaki S.Y ve 20 yaşındaki S. O., Kadıköy’de bulunan Hasanpaşa yolunda önlerinde ilerleyen minibüsün ani şekilde durması sebebiyle minibüs şoförüne tepki gösterdi. O anda minibüsten inen yayalara çarpmaktan son anda kurtulan ikilinin şoföre tepki göstermesinden sonra minibüs şoförü ve yanındaki muavin küfürlü bir şekilde karşılık verdi. İddiaya göre tartışmanın fiziksel müdahaleye dönmesi üzerine yoldan geçen diğer minibüs şoförleri de inerek genç çifti feci şekilde dövdü.

İnsanlar izledi, kimse yardım etmedi

S. O., başından geçen olayı şöyle anlattı:

Ya yolcuya çarpacaktık yada minibüse çarpacaktık. Biz de korkudan ani fren yaptık. Benim motorum ama arkadaşım kullanıyordu. Arkadaşım ’burada durulur mu?’ dedi karşı taraf kızmaya başladı. Gözleri dönmüş gibiydi. Bende gidin diye uyarıda bulundum. Minibüstekiler küfür etmeye başladı. Daha sonra muavin aşağıya inip tekme savurmaya başladı. Arkadaşım motordan indi ve muavinle tartışmaya başladılar. Minibüsün arka tarafına geçtiler ve arkadaşımı dövmeye başladılar. Minibüsün şoförü bıçakla birlikte aşağıya indi. Etrafta seyirciler çoğaldı ama kimse yardım etmedi. Ben şoförü çekmeye çalıştım ama ayırmak için ama gücüm yetmedi. Şoför gözü dünmüş gibi motoru tekmeliyordu. Ne yapıyorsun diye çekmeye çalıştım

“Şoför bıçak çekti”

Şoförlerin kendisini bayılana kadar dövdüğünü belirten S. O., Bu sefer muavin ve şoför beni minibüsün içine aldılar. Şoför bıçak çekti. Darp etmeye başladılar, tekmelediler, gücüm yetmedi. Yerde kapandım bekledim. Motor ekipmanlarım vardı üzerimde onlar beni korudu. Onlar olmasıydı şuan hastanede olurdum. En son arkadaşım beni minibüsten çıkarttı. Yerde baygınlık geçirdim. Başka minibüsten de şoförler gelmiş 3-4 kişi beni dövmeye başlamış. Öbür minibüsten gelen bir kişi arkadaşımın kasıklarına vurmuş. Yerde ben bayılana kadar dövdüler. Ben bayılınca minibüse girip kaçtılar” dedi.

Ölmeyi bekledim

vden çıkamadığını ve okula gidemediği söyleyen S. O., bir daha minibüse binemeyeceğini belitti. Motosikletlerinde de büyük hasar oluştuğunu ifade eden Okur, “O an ölmeyi bekledim. Bu kadar birinin vurmasını beklemiyorum. Sinirlerim boşaldı. Hiçbir şekilde kendimi koruyamadım. Bugün evden çıkmak istemedim, okula gidemedim. Hep bir yerlerden haber bekliyorum. Bulunacaklar mı? Dışarıdalar mı? Ne yapıyorlar bilmiyorum. Daha yakalanmadılar bir kaç güne inşallah yakalanır. Bundan sonra minibüse binmeyi düşünmüyorum. 6-7 milyar kadar zararımız var. motor düştüğünde ve tekmelendiğinde çok zarar gördü” diye konuştu.