İstanbul'da tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

İstanbul'da tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

İstanbul'da tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

İstanbul’da Topçular tramvay istasyonunda bir tramvayın duraktaki başka bir tramvaya arkadan çarpması sonucu yaralılar olduğu belirtiliyor.

Eyüpsultan Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen başka bir tramvay çarpması sonucu bazı yolcular yaralandı. Alınan bilgiye göre, Topkapı-Habibler hattındaki Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen bir tramvay çarptı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, çarpma sonucu 1’i makinist 13 yolcunun yaralandığı öğrenildi.

Sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesi sürüyor.

METRO İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul kazaya ilişkin açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sayın yolcularımız; T4 Hattında meydana gelen kaza nedeniyle Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında işletme yapılmakta olup, Demirkapı-Bosna Çukurçeşme istasyonları arası İETT otobüsleriyle işletme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz

Sayın yolcularımız; T4 Hattımızda meydana gelen kazada makinistimiz ve 2 yolcumuz hafif yaralanmıştır. Hayati bir tehlikeleri bulunmamaktadır. İlgili tüm birimler gerekli müdahaleleri yapmaktadırlar.”

İşte çarpışmadan ilk görüntüler: