İstanbul'da metro seferleri yılbaşı için uzatıldı

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda metro seferlerinin yılbaşı nedeniyle saat 02.00'a kadar uzatıldığı duyuruldu.

İstanbul'da metro seferleri yılbaşı için uzatıldı

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda metro seferlerinin saatlerinin yılbaşı nedeniyle uzatıldığı duyuruldu.

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada “Sayın yolcularımız; yılbaşı gecesi tüm raylı sistem hatlarımızda, seferler saat 02.00’a kadar uzatılmıştır. Yeni yılınızı kutlar, iyi yolculuklar dileriz” denildi.

Buna göre, Metro İstanbul’un il genelindeki tüm hatları gece 02.00’a kadar çalışacak. Aynı şekilde Marmaray da 02.00’ye kadar açık kalacak.

ŞEHİR HATLARI’NA EK SEFERLER

Şehir Hatları’na bağlı vapurlar da ek sefer düzenleyecek. Kadıköy-Karaköy hattında karşılıklı seferler 01.00’a kadar devam edecek. Beşiktaş-Kadıköy hattında Beşiktaş İskele’den son vapur saat 23.45’te, Kadıköy İskele’den ise son vapur saat 23.15’te kalkacak. Eminönü-Kadıköy hattında Eminönü İskele’den son vapur saat 22.30’da, Kadıköy İskele’den de saat 22.00’da hareket edecek.

METROBÜS VE OTOBÜS HATLARI

İstanbulluların ulaşımda sorun yaşamaması için İETT, yılbaşı gecesi sabaha kadar ek seferler düzenleyecek. Metrobüs dahil toplam 20 hatta 127 araç ve 665 ek sefer konuldu. Vatandaşlar, ek sefer yapacak otobüs hatları ve hatların sefer saatlerine ilişkin detaylı bilgiye www.iett.istanbul adresinden veya “MOBİETT” uygulamasından ulaşabilecek.