İstanbul'da intihar girişimi

İstanbul Sarıyer sahilinde genç bir kadın, belindeki bıçakla intihar girişiminde bulundu.

İstanbul'da intihar girişimi

Sarıyer Kireçburnu sahilinde genç bir kadın, belindeki bıçakla intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerini yanına yaklaştırmayan genç kadını, tam denize atlayacağı esnada yanına yaklaşan bir vatandaş bir anlık dalgınlığından yararlanıp kurtardı.

İHA‘nın haberine göre olay, dün saat 15.00 sıralarında Sarıyer Kireçburnu sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç bir kız, belindeki bıçakla sahile gelerek intihar girişiminde bulundu. Eline aldığı bıçağı zaman zaman kendine dayayan zaman zaman da beline koyan genç kızı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadını ikna etmek için çalışmalara başladı. Ancak genç kadın, polis ekiplerine kendisine yaklaşmaması yönünde uyarılarda bulundu.

Uzun süreli ikna çalışmalarının ardından, ayağının kaymasını fırsat bilen çevredekiler kadına müdahale etti. Bu esnada kadının belindeki bıçak da yere düştü. Bıçağın yere düştüğün gören polis ekiplerinin de müdahalesi sonucu genç kadın son anda kurtarıldı. Kurtarılmasının ardından banklara oturtulan genç kadın, sakinleştirilmeye çalışıldı. Ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.