İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintileri

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye ve Üsküdar başta olmak üzere çoğu ilçeye iki saati aşkın süredir elektrik verilmediği öğrenildi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintileri

İstanbul Anadolu Yakası’nda Ümraniye ve Üsküdar başta olmak üzere çoğu ilçeye iki saati aşkın süredir elektrik verilmediği öğrenildi.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) planlı kesintilerinde duyurmadığı elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkardı. Sosyal medya hesaplarından tepkiler dile getirilirken, AYEDAŞ konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve Kavacık’ın çoğu bölgelerinde elektrik kesintileri aralıklarla devam ederken, kimi bölgelerde kesintilerin iki saati aştığı, dağıtıcı firmanın arıza hattının ise ulaşılamaz duruma geldiği bilgisi paylaşıldı.

Üsküdar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, Kısıklı ve Acıbadem bölgeleri ile Ümraniye ilçesi Esenevler, Kazımkarabekir ve Namık Kemal Mahalleleri’nde elektrik kesintileri uzun süredir devam ederken, vatandaşlar firmanın çağrı merkezine ulaşamamaktan şikayet ediyor.

‘AYEDAŞ destek’ sosyal medya hesabından kullanıcı şikayetlerine dönük verilen yanıt ise şöyle: “Adreste Ulusal İletim Şebekesi Kaynaklı bir arıza mevcuttur. Enerjinin saat 00:00 da verilmesi planlanmaktadır. Çalışma sırasında yaşanacak durumlar sebebi ile kesinti süresi değişkenlik gösterebilir.”