İş cinayetinde ölen işçiler toprağa verildi

Gebze Kuzey Marmara Otoyolunda Limak Kolin Cengiz Holding ortaklığıyla yapılan viyadük inşaatında beton blokun çökmesi sonucu 3 işçi hayatını kaybetmişti ve 1 işçi de ağır yaralanmıştı. AKP ile patron ortaklığının sonucu, işçilere mezar oldu. Bugün üç işçinin cenazesi toprağa verildi. Mehmet Sıddık Canpolat’ın cenazesi Kocaeli Darıca’da defnedildi. Ölen işçinin 2 kardeşi de aynı yerdeyken son... View Article

İş cinayetinde ölen işçiler toprağa verildi

Gebze Kuzey Marmara Otoyolunda Limak Kolin Cengiz Holding ortaklığıyla yapılan viyadük inşaatında beton blokun çökmesi sonucu 3 işçi hayatını kaybetmişti ve 1 işçi de ağır yaralanmıştı. AKP ile patron ortaklığının sonucu, işçilere mezar oldu. Bugün üç işçinin cenazesi toprağa verildi.

Mehmet Sıddık Canpolat’ın cenazesi Kocaeli Darıca’da defnedildi. Ölen işçinin 2 kardeşi de aynı yerdeyken son anda kurtulmuşlardı.

Ölen işçilerden Bayram Kılıç’ın cenazesi Samsun’a gönderildi. Bayram Kılıç henüz bu projede yeni işe başlamış, yani ilk yevmiyesini alamadan iş cinayetine kurban gitmişti.

Ölen diğer işçi Öztürk Yılmaz’ın cenazesi de Ümraniye’de toprağa verildi.

1 işçi hala ağır yaralı olarak hastanede tedavi görüyor. Kani Öztürk, 49 yaşında 6 çocuk babası. Bugün ayağından ameliyat oldu ve bir gözünü olayda kaybetti.