İran Devrim Muhafızları: Netanyahu Akdeniz'de yüzme denemeleri yapsın

İran Devrim Muhafızları 2. Komutanı Hüseyin Selami, Netanyahu'nun İran'a dönük tehditlerine ilişkin Netanyahu'yu denize dökmekle tehdit ederek ''Siyonist rejimin başbakanına Akdeniz'de yüzme denemeleri yapmasını öneriyorum çünkü denizden kaçamayacak'' diye konuştu.

İran Devrim Muhafızları: Netanyahu Akdeniz'de yüzme denemeleri yapsın

İran Devrim Muhafızları 2. Komutanı Hüseyin Selami, Netanyahu’nun İran’a dönük tehditlerine ilişkin Netanyahu’yu denize dökmekle tehdit ederek ”Siyonist rejimin başbakanına Akdeniz’de yüzme denemeleri yapmasını öneriyorum çünkü denizden kaçamayacak” diye konuştu.

Fars Haber Ajansı‘nın haberine göre İran Devrim Muhafızları Komutanı Selami, orduya katılan gönüllülere dönük yaptığı konuşmasında İsrail için ”Onlar bizim için tehdit değil. Hizbullah, onları yok etmek için yeterli güce sahip” açıklamasında bulunurken, İsrail yönetimini İran hakkında dünyayı aldatmakla suçladı.

Konuşmasında ABD’yi “politik mankenlik”le suçlayan Selami, ABD’nin Ortadoğu’da savaş çıkarmak için 7 trilyon dolar ayırdığını ancak buna rağmen bölgede yenildiğini söyleyerek, bölgede İran’ın üssü olmamasına rağmen etkisinin arttığını dile getirdi.

BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasını bu yıl da İran karşıtı kampanya ile değerlendiren İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ”İran’a karşı Suriye, Irak, her nerede gerekiyorsa eyleme geçeceğiz’ diye konuşmuş ve yine elinde fotoğraflarla Tahran’da gizli nükleer tesis iddiasında bulunmuştu. İran’da fotoğraflar alay konusu olmuştu.