İnce: Bütün bu işlerin sorumlusu Bülent Tezcan mı?

CHP’de olağanüstü kurultay isteyen muhaliflerin buluşmasına katılan Muharrem İnce, CHP MYK'da yapılan değişiklikleri yeterli bulmadığını açıkladı.

İnce: Bütün bu işlerin sorumlusu Bülent Tezcan mı?

CHP’de olağanüstü kurultay talepleri parti yönetimince reddedilen muhalifler dün bir toplantı gerçekleştirirken, buluşmaya katılan Muharrem İnce CHP MYK’da yapılan değişikliklerle konuştu.

İnce “Bütün bu işlerin sorumlusu Bülent Tezcan mı?” diye sorarken, “Bu en hafif tabiriyle gaz alma bile değil! Gazı bile almadı bu.” dedi.

Gazete Duvar‘ın sorularını yanıtlayan İnce, “CHP Merkez Yürütme Kurulu’nda yapılan değişiklik ne ifade ediyor sizin için?” sorusuna, “Açıkçası ne diyeyim… 132’ydi, 136 oldu şimdi. 136 genel başkan yardımcısı değişti. Bu ne ifade ediyorsa!.. Hiçbir şey ifade etmiyor açıkçası. Bütün bu işlerin sorumlusu Bülent Tezcan mı? Tek başına o mu? Zaten Haluk Koç ile Tekin Bingöl aflarını istemişlerdi. Geriye kim kalıyor? Öztürk Yılmaz ile Bülent Tezcan. Bütün başarısızlığın sebebi Öztürk Yılmaz ile Bülent Tezcan mı? Böyle bir şey olabilir mi!” yanıtını verdi.

“Başarsaydık onların sayesinde mi başaracaktık? Bu doğru değil.” diyen İnce, “Bu en hafif tabiriyle gaz alma bile değil! Gazı bile almadı bu. 136… Değiştir babam değiştir. Doğru bulmuyorum bunları.” ifadelerini kullandı.