İmzaların tesliminin ardından Muharrem İnce'den ilk açıklama

Muharrem İnce ise sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

İmzaların tesliminin ardından Muharrem İnce'den ilk açıklama

CHP’de yönetime muhalif delegeler olağanüstü kurultay için topladıkları imzaları genel merkeze teslim etti. CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer, “1240 delegeden noter tasdikli 630 imza topladık” dedi. Muharrem İnce ise sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “İmza verenlere, toplayanlara, örgütümüze sonsuz teşekkürler. Biz bu süreçten yarışarak ama her koşulda birleşerek çıkacağız. İmza verenler de, vermeyenler de partimizin evlatlarıdır” şeklinde açıklama yaptı.

CHP’de olağanüstü kurultay çağrısı yapan, 24 Haziran’da partinin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye yakın ekip topladıkları imzaları teslim etmek için CHP Genel Merkezi’ne geldi.

İmzaların tesliminde konuşan CHP PM Üyesi Gaye Usluer, “16 Temmuz’da olağanüstü kurultay talebimizi ve gerekçelerimizi açıklamıştık” dedi.

İNCE’DEN AÇIKLAMA

Muharrem İnce, olağanüstü kurultay için toplanan imzalara ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Topluma güven verecek, umut olacak, geleceği kazanacak bir değişime ihtiyacımız var. İmza verenlere, toplayanlara, örgütümüze sonsuz teşekkürler. Biz bu süreçten yarışarak ama her koşulda birleşerek çıkacağız. İmza verenler de, vermeyenler de partimizin evlatlarıdır” dedi.